Attractieparken

theme park underwater shotU stapt binnen, kijkt om u heen en weet datvandaag een geweldige dag gaat worden. Of u nu voor de eerste keer komt, ofvoor de honderdste, u voelt het gewoon ... de verwachting, het vooruitzicht.Een dag in een van de fantastische attractieparken in Orlando is een dag alsgeen ander. Ouders en kinderen, grootouders en koppels, studentengroepen enfamiliereünies ... u komt ze allemaal tegen, en ze zijn allemaal in vervoering.De muziek omringt u, de geuren zijn zinnenprikkelend en een caleidoscoop aankleuren groet u overal.

Welk park u ook kiest, u hebt de perfecte keus gemaakt. U zult gek zijn op defantasie bij het Magic Kingdom® Park van de Walt Disney World® Resorts, de innovaties enwereldcultuur van Epcot®, de ontmoetingen met dieren bij Disney's Animal Kingdom® of de onderdompeling in de filmwereldbij Disney's Hollywood StudiosTM

Bij Universal Orlando® Resort kunt u letterlijk de films inrijden bij de Universal Studios en bij Universals Islands of Adventure® (Eilanden van Avontuur) kunt u elk uniekafzonderlijk eiland verkennen. U kunt hoog boven Zweinstein zweven met HarryPotter, boven de straten slingeren met Spider-Man, vechten met buitenaardsewezens met Agent J, Shrek helpen Prinses Fiona te redden en kattenkwaaduithalen met Bart Simpson.  

SeaWorld® Orlando neemt gezinnen mee onder het oppervlak enovertreft hun verwachtingen. Gasten dompelen zich onder in de mysteries van dezee, van ontmoetingen met dieren van dichtbij en adembenemende optredens tot devolgende generatie sensaties zoals de Manta-achtbaan, een totaal uniekeervaring die ontmoetingen met dieren van dichtbij combineert met de spanning vaneen vliegensvlugge rit in de achtbaan. Of u nu oog in oog komt te staan metShamu de orka, een zeeleeuw voert of een ritje maakt in Journey to Atlantis ofKraken, SeaWorld® Orlando helpt om van vakantieavonturen levenslangeherinneringen te maken.

Een reis naar Centraal Florida isniet helemaal af zonder een bezoek aan ons nieuwste attractiepark, LEGOLAND Florida, waar het favoriete speelgoed uit uw kindertijdtot leven wordt gebracht in talloze zones met verschillende thema's. U kuntzelfs een snelle tour door de staat Florida maken en verschillende belangrijkelocaties in het hele land bezoeken in de miniversie van de VS!

Een dag, of twee of vijf, in eenattractiepark staat centraal bij de meeste vakanties in Kissimmee en dieervaring zal u altijd bijblijven. Bekijk voor een bezoek aan de attractieparkenin Centraal Florida ons geweldige aanbod van accommodaties, zoals resorts, hotels, motels en vakantiehuurwoningen. Dat is nog de beste reden om uwattractieparkvakantie in Kissimmee door te brengen.

Tanslate to Chinese - Simplified Tanslate to French Tanslate to German Tanslate to Portuguese Tanslate to Spanish

Experience Kissimmee   215 Celebration Place, Suite 200     Kissimmee, Florida 34747     ©2017 Experience Kissimmee